Pages

Monday, September 19, 2016

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee


Assalamualaikum. Atas jemputan dari Puan Radhia Razali maka Abam Kie pun bersetuju untuk menyertai giveaway gempak di atas. Mulanya nak publish di blog utama iaitu www.zukidin.com tapi giliran entri sudah siap diautopublish sehingga bulan Okt. Jadi bimbang x sempat maka abam kie siarkan entri giveaway ini di blog kedua. Harap Puan Radhia tidak berkecil hati. Moga2 dapat gak masuk bloglist puan. Sesiapa yang nak join boleh je klik banner di atas, OK? Good luck!

3 comments:

  1. http://belogs.blogspot.com/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. Tak adanye lah berkecil hati.. Abam kie join GA saya pun, saya dah rasa bertuah.hehe.. Anyway, thanks yea join GA saya yang tak seberapa ni..

    ReplyDelete