Pages

Sunday, November 20, 2016

Teaser 2 : End Year Mini Giveaway by Mellya & Friends

Assalammualaikum.


Teaser Round 2. 

Haritu dah share blog pihak sponsor, Apaaaa?? Korang tak terjah lagi? G follow cepat! Follow google+ sekali tau. Insya Allah pihak sponsor akan balas kunjungan korang. Senang nak join GA ni nanti kalau dah ikut arahan awal-awal. Hehehe nak tengok senarai sponsor terlibat CLICK HERE Teaser Round 1. kali ni nak korang like page blogger-blogger hebat nih.

 
kalau korang nak mudahkan pihak sponsor follow back ,
pastikan korang letak link blog dekat profile ek. hehe Sponsor2 kali ni memang murah hati sebab tu korang kena follow.
ni contoh alang-alang follow la skali ya haha

Renyah nyaaa.. Eh tak renyah ah kalau korang dah follow rules sikit-sikit. Sehari terjah satu link pun dah boleh settle masa GA nanti. (Sapa tak faham renyah tu apa, renyah tu menyusahkan)

P/S: Berbaloi ka? Berbaloi laaaa. Tak caya sudah 😒😒 hihihi


No comments:

Post a Comment