Pages

Sunday, October 1, 2017

Mari Kechek Kelate (Part 6)

76. awak dah buat terbit duit dari bank?

77. Tolong susuk durian itu

78. Abang!! Tolong pukul gambar saya jap

79. Eh...apa tidur luar ni, pergi tidur tempat nu

80. Katil ini mmg bagus utk tulang belakang. Dan mmg sangat selesa. Kalau tido pon tak kabar.

81. Tolong ambilkn air...sy tak boleh bangun kaki sy serban ni

82. Buah ape yang ada jual kt kedai bawah? Macam2 ada bos, buah PAUS pon ada

83. Kenapa ramai sgt org dok gelewat dlm kedai tu....

84. Uncle tolong tukar bol lampu motor ni.. da terbakar..

85. Sy xtau la mana ilang kunci td...sy gagal dalam poket sy pon xde..

86. mita beli ubat senduan satu

87. Cik tlg datang cni kejap...,ada mat saleh xleh nk benyawa

88. Lengah rase...dari tadi suka selak...

89. "mkn lauk apa td? "Ike kronge" jwb dia.. "hah!? Ikn apa?" ... "mkn ikan kerongang"

90. kak, nk nasi ayam gulai 2 satu taruk sayap satu lagi taruk monggem capur batang tengkak yer...

Hehehe... confident je cakap kan - This collections are collected from around the online, in the comments and among friends ni, I dedicated this to all Kelantanese with love, enjoy! - ;)

Kredit : Razzi Rahman

1 comment: